El & Internet på väg in

Var på besök på Wallingatan idag tillsammans med de som jobbar på Service här på Sensus Medborgarplatsen. Katarina El ska dra in en fet kabel med el så byggfirman kan ansluta vidare ut till lokalerna.
Vår IT-ansvarige kollade ut var nätverksjacken ska vara och vi bestämde placeringen.
I vårt kommande pentry/hängområde kommer även att placeras ut en sändare för trådlöst internet till mobiler och laptops som hyresgästerna har med sig, och så jag och Christina kan blogga ut info när vi är där, förstås!
På bilden kan man se hur en av korridorerna ser ut i nuläget, en bit kvar med andra ord, men om alla pusselbitarna faller på plats så hoppas vi börja öppna upp om ungefär en månad!. Det håller vi tummarna för!

Det här inlägget postades i Bygget och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.